Free songs
Home / Iskustva i svedočanstva / Šešelj OTKRIO kako je izlečio karcinom jetre i debelog creva i dao RECEPT

Šešelj OTKRIO kako je izlečio karcinom jetre i debelog creva i dao RECEPT

Primenio sam više vidova alternativnog lečenja. Nisam koristio ulje od kanabisa, mada sam bio sklon i da to probam. Ali po savetu mog lekara Milovana Bojića to nisam uradio. Nisam protiv toga, čak sam se i javno zalagao da se to dozvoli kao metod lečenja – rekao je lider SRS-a i otkrio kako se lečio.

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u intervjuu za “Lični stav” koji se emituje na Jutjubuobjasnio je kako je pobedio kancer i svima otkrtio recept za “čarobni napitak” koji je njega, kako tvrdi preporodio!

Dok je lider radikala bio u Hagu u Srbiju su iz dana u dan stizale informacije o njegovom stanju i da se Šešelj bori za život, a one su išle do te mere u kojima se tvrdi da su mu i “dani bili odbrojani”.

Daću vam potpunu informaciju. Imao sam rak debelog creva koji je operisan. Nastupile su metastaze, probijen je zid creva i krenule su metastaze na jetri, izvadili su mi 20 limftnih čvorova od toga 4 ili 5 nisu bili zahvaćeni metastazom.

Što se jetre tiče ja sam odbio da primim hemioterapiju u Hagu. Primio sam je jednom i onda umesto da idem na sunce posle nje i da se družim sa ostalima da popravim raspoloženje. U Hagu su me zatvorili u neki bunker i držali izolovanog celu nedelju, zbog toga sam odbio da idem na nove hemioterapije. Pošto sam to odbio lekari su procenili da će se metastaze na jetri ubrzo razvijati i da ću do jula umreti. To je možda bio jedan od razloga zašto su me izbacili iz Haga. Ja sam ovde pristupio lečenju kako konvencionalnom tako i alternativnom, a šta je više doprinelo to ne mogu da vam kažem. Poslednji put kada sam bio na pregledu ustanovljeno mi je da se metastaze nisu povećavale, jedna je 5 milimetara, a druga 9 – rekao je Šešelj.

Lider radikala otkrio je kojim se alternativnim vidovima lečenja podvrgnuo:

“Pio sam napitak iz Sibira, cijanid je ubio ćelije raka”, kaže Vojislav Šešelj.

Svako jutro i još uvek uzimam 3 – 4 gutljaja soka od sibirske aronije. Svako jutro pijem 2 dl soka cvekle, šargarepe, peršuna, celera i jabuke. Onda sam uzimao sušene semenke kajsije, pa sam uzimao vitamin B17, to je cijanid ili je zasnovano na cijanidu u količinama nedovoljnim da ubiju čoveka, a on mnogo lakše ubija bolesne ćelije zahvaćene karcinomom u organizmu. Taj vitamin uzimam npr 100 dana, pa pauza i opet ponovim.

(Visited 4,622 times, 1 visits today)

About Urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top