Free songs
Home / Bolesti i lečenje / KAD SE KANDIDA UKORENI RAK JE SKORO NEIZBEŽAN ZATO OVAJ SAVET ZLATA VREDI

KAD SE KANDIDA UKORENI RAK JE SKORO NEIZBEŽAN ZATO OVAJ SAVET ZLATA VREDI

Odrediti nivo candide u organizmu možete uz pomoć medicinskih pretraga, koje mogu biti skupe i u nekim slučajevima nisu pouzdane. Najpouzdaniji medicinski test za candidu je test imunokompleksa i IG test. Međutim, postoji i kućni test za candidu, nepoznatog porekla, koji ljudi koriste već dugi niz godina da bi odredili razinu candide u organizmu. Test je jednostavan, besplatan i daje pouzdane rezultate.

usta jezik kandida-230x300

TEST SA CASOM VODE Pre nego odete na spavanje, napunite čašu čistom vodom i ostavite je kraj kreveta. Sledeće jutro, odmah nakon što se probudite, pljunite u casu u kojoj je voda. Ne pokušavate skupiti u ustima velike količine sline/pljuvacke, samo pljunite ono malo što imate u ustima nakon buđenja. Ostavite čašu sa pljuvackom u vodi da odstoji 15 minuta. Nađite izvor svetlosti i pogledajte u čašu.

Ako je vaša slina ostala na površini čaše, ili se otopila, sa Vama je sve u redu. Normalno je ako su u vodi prisutni mehurići vazduha. Ako je voda postala mutna, ako se u vodi vide trake/niti, koje se spuštaju prema dole, ili se slina skupila na dnu case, postoji velika mogućnost, da imate previše candide u organizmu.

Glass filled halfway with water, close-up

Glass filled halfway with water, close-up

U ovom slučaju obratite se za savet svome lekaru ili se pokušajte rešiti candide na prirodan način.
Simptomi prekomernog rasta candide u organizmu: hronične gljivične infekcije sa simptomima svrbeža, pečenja i pojačanog iscedka, probavni simptomi kao što su sindrom iritabilnog kolona, nadutost i plinovi/gasovi, grčevi, dijareja, konstipacija i žgaravica, alergija, kihanje, začepljenje nosa, hronični iscjedak iz nosne šupljine, čest kašalj, grlobolja, prehlada, astma, alergija na hranu, kronični umor, simptomi živčanog sustava kao što su anksioznost, depresija, iritabilnost, slabo pamćenje i slaba koncentracija, problemi sa menstrualnim ciklusom, kožni osipi.

RASTU CANDIDE POGODUJE:

lečenje antibioticima, oslabljeni imunološki sistem, upotreba kontraceptiva ili hormonske (nadomjesne) terapije, prehrana bogata rafinisanim šećerom, trudnoća, dijabetes….

NACIN LECENJA CANDIDE Citrofit, Alkalna dijeta, Soda bikarbona, Anti-candida dijeta, Češnjak (u kapsulama)
– Lactobacillus acidophyllus
– Candida Yeast (homeopatski pripravak)

(Visited 959 times, 1 visits today)

About Urednik

Comments are closed.

Scroll To Top