Free songs
Home / Alternativna medicina / Za 10 dana leči sve bakterije u ustima, leči karijes ….

Za 10 dana leči sve bakterije u ustima, leči karijes ….

Zaboravite na pastu za zube s ukusom nane i pokušajte s kokosovim uljem. Kokos je vrlo moćna biljka jer može da ubije bakterije odgovorne za propadanje zuba. Irski lekari su testirali kako deluje kokosovo ulje na Streptococcus mutans – bakterija koja se lepi na zube i proizvodi kiselinu koja uzrokuje propadanje zuba. Kad je ulje pomešano sa enzimima za varenje, postaje  snažno sredstvo za ubijanje spomenute bakterije.

thbp-700x467-702x336Vodja istraživanja dr. Damien Brady, s Athlone Institute of Technology u Irskoj, kaže: ‘Zubni karijes je zdravstveni problem na koji se ne obraća dovoljno pažnje.

Utiče na 60 do 90 posto dece i većinu odraslih u razvijenim zemljama. Kokosovo ulje modifikovano sa enzimima u proizvodima za higijenu zuba bilo bi atraktivna alternativa za hemiske aditive, posebno zato jer deluje u relativno niskim koncentracijama.’

thbp-700x467-702x336Kokosovo ulje ubija i gljivicu Candidu albicans, koja uzrokuje iscedak, bolni polni odnos,  peckanje ili žarenje za vreme mokrenja.

Dovoljna je kašika kokosovog ulja. Svakodnevno konzumirajte i plak/naslage će nestati. Ulje ne gutate, već mućkate u ustima 15 do 20 minuta, a potom ispljunite.

Kokosovo ulje smanjiće broj štetnih bakterija u ustima i tako će sprečiti nakupljanje plaka/naslaga i ukloniće vec postojeće. Nakon mućkanja operite zube četkicom, bez zubne paste. Poboljšanje ćete uočiti već nakon desetak dana.

(Visited 1,808 times, 1 visits today)

About Urednik

Comments are closed.

Scroll To Top