Free songs
Home / Alarm / NEVEROVATNO: Bozja apoteka – svaki organ nalikuje na plod koji ga leci (Foto)

NEVEROVATNO: Bozja apoteka – svaki organ nalikuje na plod koji ga leci (Foto)

Presečena šargarepa liči na ljudsko oko. Zenica, iris i zrakaste linije izgledaju baš kao ljudsko oko… I, DA, nauka sada potvrđuje da šargarepa znatno poboljšava očni protok krvi i funkcije oka.

01-Carrot-Eye-Foods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

Paradajz ima četiri komore i crven je. Srce je crveno i ima četiri komore. Sva istraživanja pokazuju da paradajz zapravo jeste čista hrana za krv i srce.

07-Tomato-HeartFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

Grožđe visi kao grozd koji liči na srce. Svako zrno je nalik krvnoj ćeliji, i istraživanja danas pokazuju da je grožđe izgleda hrana za značajnu revitalizaciju srca i krvotoka.
Orah izgleda kao mali mozak. Ima levu i desnu hemisferu, gornje cereberume i donje cerebelume. Čak su i bore i uvijanja kao neo-korteks. Poznato je da orah pomaže u razvoju preko 30 neuro-transmitera za moždane funkcije.
02-Walnut-BrainFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

Pasulj koji je skoro identičan bubregu, zapravo leči i pospešuje funkcije bubrega. Kao i djumbir koji leci zeludac
09-Ginger-StomachFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

Celer, Bok Čoj i Rabarbara su više nalik na kosti. Ove namirnice naročito jačaju kosti. Kosti imaju 23% natrijuma, i ove namirnice imaju 23% natrijuma. Ako ne unosite dovoljno natrijuma u organizam, telo ga uzima iz kostiju, čineći ih na taj način slabijima. Ova hrana nadoknađuje potrebe skeletalnog sistema..
03-Celery-BoneFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-628x371-300x177

 

Plavi patlidžan, Avokado i Kruške poboljšavaju zdravlje i funkcije materice i grlića kod žena – oni i zapravo liče na ove organe. Današnja istraživanja pokazuju da kada žena jede po jedan avocado nedeljno, hormoni su joj izbalansirani, smanjuje se prekomerna težina u trudnoći i sprečava rak grlića materice. I pazite sad ovo …. Potrebno je tačno 9 meseci da jedan avokado sazri od cveta do zrelog ploda. Postoji preko 14.000 fotolitičkih hemijskih sastojaka u svakom od ovih plodova. Moderna nauka je proučila i imenovala tek 141 od njih.
04-Avocados-UterusFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-628x371-300x177
Masline pomažu kod zdravlja I funkcija jajnikа

 

Smokve su pune semenja i vise u paru kada rastu. Smokve povećavaju mobilnost muške sperme i p
ovećavaju broj spermatozoida i na taj način smanuju mušku sterilnost. А skoljke lece testise
05-Clams-TesticlesFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

Pomorandže, grejpfrut i ostalo citrusovo voće liče na mlečne žlezde kod žena i zapravo poboljšavaju zdravlje grudi i protok limfe u i iz grudi.
06-Grapefruit-BreastsFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

Crni luk liči na ćelije tela. Današnja istraživanja pokazuju da crni luk odstranjuje otpadne materije iz svih ćelija tela. Može čak da proizvede i suze koje peru epitelijalne slojeve u očima. Njegov saradnik Beli luk, takođe eliminiše otpadne materije i opasne slobodne radikale iz tela.
Krv leci crveno vino 08-Red-Wine-BloodFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

Sladak Krompir liči na pankreas i zapravo reguliše glicemički indeks kod dijabetičara.10-Sweet-Potatoes-PancreasFoods-That-Look-Like-Body-Parts-1-300x177

 

(Visited 616 times, 1 visits today)

About Urednik

Comments are closed.

Scroll To Top